Om oss


Eiendomsutvikler med lokal kunnskapEriksen Eiendom Øst ble etablert 10.06.2015 og utvikler eiendommer og arbeider med tomtekjøp over hele Østlandet. Bedriften har over 20 års erfaring med eiendomsutvikling og har kontor på Klavestadhaugen i Sarpsborg.

Eriksen eiendom øst er et lite men solid eiendomsselskap, som holder til på Klavestadhaugen i Sarpsborg. Vi er et familieselskap, som drives av far og sønn, som begge har fagbrev som tømrere. Dette gjør at vi har kunnskap, lang erfaring og god forståelse rundt det  praktiske av prosjektene våre. Dette innebærer at vi tar del i hele prosessen, både som tømrere og utviklere, og at vi har fullt eierskap til alle prosjekter vi gjennomfører.  

Bærekraftig økonomi

Eriksen Eiendom Øst kan vise til solide tall fra sine siste regnskapsår. Gjennom høy detaljstyring og grundige vurderinger har selskapet fått en solid økonomi.

Lokale samarbeidspartnere

Selskapet søker alltid lokale ekspertise på sine prosjekter. Lokale, dyktige og lojale samarbeidspartnere brukes gjerne igjen.

Tid til kunden

Vi vet at nye boligkjøpere har mange spørsmål. Samtidig ønsker de å sette sitt eget preg på boligprosjektet. Vi arbeider for at du som sluttkunde skal bli hørt og vi tar oss gjerne tid til en hyggelige boligprat over en kopp kaffe!

Vi har alltid et stort fokus på kommunikasjon gjennom våre prosjekter, da med deg som sluttkunde, men også ovenfor våre underleverandører. Vi vet at åpenhet og kommunikasjon gir best sluttresultater.

Tømrerbakgrunn og lang erfaring

Thomas og Stig har begge lang fartstid i tømrerfaget og vet hvilke utfordringer som møtes under store og små prosjekter. Gode forberedelser og grundig planlegging er en av våre viktigste suksessfaktorer. Vi har god kjennskap til hvordan eiendomsutvikling fungerer best, både på -og utenfor kontoret.


«Kvalitets boliger til fornuftige priser og fornøyde kunder»

Thomas Eriksen

Thomas Eriksen

Har erfaring som tømrer i 8 år. Jobbet med eiendomsutvikling i 4 år


Thomas Eriksen

Stig Eriksen

Har erfaring som tømrer i 35 år. Senere jobbet med eiendomsutvikling i 10 år.


Kontakt oss
    • 472 02 713
    • post@erikseneiendomost.no
    • Orgnr: 915 511 597
    • Nedre Langgate 100, 1743 Klavestadhaugen